Links en Tips

Muziekspel op FB!

MUZIEK in en om Pijnacker-Nootdorp.

Ouders vragen mij vaak of ik nog andere muziekcursussen weet voor kinderen, na de muziek op schoot fase. Ik wil hier graag een breed overzicht geven. Staat jouw muziekpraktijk/muziekcursus er nog niet bij, laat maar weten.

Natuurlijk de MSP: Muziekschool Pijnacker. Deze is gevestigd in de Ontmoetingskerk.

Blaasmuziek is Cool.

http://www.gerieleijsen.nl/ : Muziek voor de allerkleinsten op zaterdagochtend in Rijswijk.
Gerie werkt volgens haar eigen methode, met veel instrumentjes.

www.vioollespraktijk.nl/: vioolles vanaf 6 jaar al mogelijk Delft/Nootdorp/Den Haag.

www.babyconcertjes.blogspot.nl/:  Anna Smith geeft met één of meerdere musici concerten die vooral ook toegankelijk zijn voor de kleintjes.

Muziek op Schoot in Delft : op vrijdag en zaterdagochtend muziek op schoot lessen in Delft bij Huszar.

www.muziekmethetjongekind.nl : landelijke website Voorschoolse Muziek Educatie. Waar vind je muziek op schoot docenten en achtergrondinformatie over muziek met jonge kinderen.

http://www.bladmuziekonline.nl/muziekscholen-lessen-…/docenten/muziek-op-schoot/ : Landelijke site met informatie waar je docenten en muziekscholen kan vinden en een webwinkel voor bladmuziek.

KINDEREN in en om Pijnacker

De leukste tweedehands kinderkleding zaak is al 30 jaar in Pijnacker te vinden! Bij Snoopy op de Kerkweg kan je leuke kleding kopen, maar ook wegbrengen. De helft van de verkoop krijg je terug.  Ze zijn geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

Heeft je kindje moeite met eten/drinken of veel slijmvorming? Misschien kan preverbale logopedie helpen bij Jenny Nouweland.

Kraamzorg Jolanda Jolanda is Zelfstandige Kraamverzorgster. Ik kende dat fenomeen nog niet, maar het had me ideaal geleken als je in verwachting bent en je weet dat Jolanda je komt helpen als de baby er is. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met haar op nog in je zwangerschap.

Koffie en Kind. Vanaf 1 september 2021 weer open!

www.sterrenkind.com: Cursussen in Den Haag voor babymassage en zwangerschapsyoga. Ook geeft Coby zwangerschapsmassage.

De leukste creatieve workshops en kinderfeestjes. Ook voor vriendinnen, buren of dames van de zwangerschapsgym.m Maak een armband, ketting, broche of speenkoord.

Silvester Kinderboekenwinkel in de Dorpsstraat Zoetermeer. Elke woensdag en vrijdagochtend om 10 uur voorleestheater. Kinderfeestjes mogelijk vanaf 3 jaar met een vertelkastje.
In hetzelfde rijtje is een kinderschoenenwinkel waar ze naast de lengte ook de breedte van de voet opmeten (nog niet elders tegengekomen). En dan is er nog aan het einde van dezelfde straat Lunchcafé de Zoetelaar. Heel kindvriendelijk, met een speelhoekje voor de kinderen en zelfs groentekroketten op brood!

En als laatste wil ik mijn dochter Jolien aanbevelen als oppas voor je kindje. Ze is bijna 15 en wil graag oppassen. Ze is vrolijk en gezellig en dol op paardrijden. Waar ze veel Euro’s voor nodig heeft! Je kan me hierover alles vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.