Links en Tips

 

Muziekspel op FB!

MUZIEK in en om Pijnacker-Nootdorp.

Ouders vragen mij vaak of ik nog andere muziekcursussen weet voor kinderen, na de muziek op schoot fase. Ik wil hier graag een breed overzicht geven. Staat jouw muziekpraktijk/muziekcursus er nog niet bij, laat maar weten.

Natuurlijk de MSP: Muziekschool Pijnacker, ook gevestigd in CBS Schatkaart. Maar vanaf september 2019 op een andere locatie. Ze zijn druk zoekende waar ze alle muzieklessen kunnen gaan geven.
www.sonatamuziekonderwijs.nl : Muziekles vanaf 4 jaar, dus na mijn cursus, in Leidschenveen/Den Haag en Scheveningen. Voorbereidend instrumentaal onderwijs voor kleuters en blokfluitlessen.
Blaasmuziek is Cool.

http://www.gerieleijsen.nl/ : Muziek voor de allerkleinsten op zaterdagochtend in Rijswijk.
Gerie werkt volgens haar eigen methode, met veel instrumentjes.
www.marjanscreatie.nl: Melodie en Ritme, een cursus Algemene Muzikale Vorming voor kinderen uit groep 3 en 4, in Nootdorp. De kinderen leren noten lezen en een instrument bespelen, waarbij ze kunnen kiezen uit blokfluit of keyboard. Ook geeft Marjan kinderdwarsfluitlessen vanaf 6 jaar.
www.vioollespraktijk.nl/: vioolles vanaf 6 jaar al mogelijk Delft/Nootdorp/Den Haag.
www.babyconcertjes.blogspot.nl/: Nieuw in Den Haag. Anna Smith geeft met één of meerdere musici concerten die vooral ook toegankelijk zijn voor de kleintjes: All our autumn concerts in Den Haag will be at 3pm on Sundays in a lovely studio in the heart of the city. Address: Koningin Emmakade 133, 2518 JJ Den Haag
www.felice.isjuf.nl/ : op vrijdag en zaterdagochtend muziek op schoot lessen in Delft
www.muziekmethetjongekind.nl : landelijke website Voorschoolse Muziek Educatie. Waar vind je muziek op schoot docenten en achtergrondinformatie over muziek met jonge kinderen.
http://www.bladmuziekonline.nl/muziekscholen-lessen-…/docenten/muziek-op-schoot/ : Landelijke site met informatie waar je docenten en muziekscholen kan vinden en een webwinkel voor bladmuziek.

KINDEREN in en om Pijnacker

Heeft je kindje moeite met eten/drinken of veel slijmvorming? Misschien kan preverbale logopedie helpen bij Jenny Nouweland.

Kraamzorg Jolanda Donderdag 29 oktober 2015 was ik present op de zwangerschapsbeurs bij KDV Jip en Janneke in Nootdorp. Hier heb ik kennis gemaakt met Jolanda van Luijk. Zij is Zelfstandige Kraamverzorgster. Ik kende dat fenomeen nog niet, maar het had me ideaal geleken als je in verwachting bent en je weet dat Jolanda je komt helpen als de baby er is. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Neem dan contact met haar op nog in je zwangerschap.

www.cmfoto.nl Cindy fotografeert baby’s in de eerste twee weken na de geboorte: newborn-fotografie (en daarna natuurlijk).

www.kinderpracht.nl: Muziek en beweging voor peuters van 2 tot 4 jaar door Martine de Groot in Den Haag bij Koffie en Kind.

www.sterrenkind.com: Cursussen in Den Haag voor babymassage en zwangerschapsyoga.

De leukste creatieve workshops en kinderfeestjes. Ook voor vriendinnen, buren of dames van de zwangerschapsgym.m Maak een armband, ketting, broche of speenkoord.

Silvester Kinderboekenwinkel in de Dorpsstraat Zoetermeer. Elke woensdag en vrijdagochtend om 10 uur voorleestheater. Kinderfeestjes mogelijk vanaf 3 jaar met een vertelkastje.
In hetzelfde rijtje is een kinderschoenenwinkel waar ze naast de lengte ook de breedte van de voet opmeten (nog niet elders tegengekomen). En dan is er nog aan het einde van dezelfde straat Lunchcafé de Zoetelaar. Heel kindvriendelijk, met een speelhoekje voor de kinderen en zelfs groentekroketten op brood!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.