Muziek op Schoot

Zaterdag 14 april een keer een uurtje samen muziek maken in het weekend. Dat betekent dat je alleen met je kindje kan komen. Maar ook met bijvoorbeeld een oudere broer of zus, nichtje, opa, oma, je partner. We maken er een gezellige ochtend van met daarna koffie, thee en wat lekkers. Graag zelf wat meenemen voor je kindje. Vanaf 10 uur binnenlopen, de mand met instrumenten staat klaar. Om 10.15 uur beginnen we. Voor dreumes en peuter, 1 tot 4 jaar.
Maximaal 12 kinderen. € 10,- voor één kind, 2 kinderen € 15,=.

Een muziek op schoot les duurt 3 kwartier. Aan het begin staat er een mand met kleine instrumenten. Hier kunnen de kinderen mee spelen tot iedereen er is en de les gaat beginnen. De les begint met het luisteren en zien van een instrument (zoals blokfluit, melodica, djembé, klarinet, saxofoon, accordeon of gitaar), en dan roepen we Oscar de beer of Flappie het konijn erbij, waarna de liedjes en spelletjes en dansjes volgen…

Waar zijn de wekelijkse cursussen. In principe geef je je op voor een hele cursus. Echter, uitzonderingen zijn bespreekbaar (hoogzwanger, later instromen omdat je niet door had dat de cursus al was begonnen,…)

 

elke week een ander instrument

Beer Oscar op de djembé

dinsdag in Pijnacker-Zuid en vrijdag in Pijnacker-Noord,